vineri, 27 iunie 2008

Modele de machiaj vedete - Angelina Jolie



Incepen ca de obicei cu tenul.
Folosim un fond de ten in nuante naturale exceptand zona ochilor unde aplicam crector ca sa acoperim eventualele cearcane. Incercati un pic de corector si pe pleoape pt a se constitui intr-o baza fixatoare pentru machiajul ochilor.
Daca adaugam putina pudra si o mica umbra de blush la nivelul pometilor, tenul este gata.
Urmeaza ochii, superbi, as adauga. Machiajul ochilor la Angelina Jolie este o varinta mai soft a machiajului retro al ochilor a la anii '60. Asa ca, ca sa obtinem lookul respectiv, aplici mai intai un fard neutru gri-mat pe toata pleoapa cu o pensula de aplicat farduri ma groasa.
Apoi aplici cu o pensula mai subtire in coltul extern al ochiului o umbra de fard gri-metalizat.
In coltul intern al ochilor aplici un fard argintiu-frosty si-l intinzi pe pleoapa pana cabd intalnesti fardul mai inchis.
Aplici acelasi fard , dar in cantitate mai mica, sub sprancene, pe arcada.
Dupa ce conturezi ochii cu eyelinerul aplica-l si pe pleoapa inferioara, pentru contrast.
Cu un creion contur de culoare gri, conturezi pleoapa inferioara si superioara, imediat linga gene. Dar numai 3/4 externe ale fiecarei pleoape. Pentru unghiul intern intinzi un pic conturul cu un betisor de urechi, ca sa ai tot ochiul conturat, astfel ca linia e contur o sa fie puternica la coada ochiului si pierduta in unghiul intern.
Asezi sprancenele cu o periuta de sprancene si aplici un rand de rimel.
Conturezi buzele cu un creion maro, dar soft nu puternic, un maro mai beige, apoi le rujezi cu o nuanta mata naturala de ruj.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire