joi, 18 septembrie 2008

Machiaj Carmen Electra

carmen electraIncepem cu tenul: Pielea sa fie curata, exfoliata si hidratata. Aplica corector sub ochi si pe pleoape. Urmeaza un fond de ten light, care sa uniformizeze tenul, apoi o pudra translucida, abundent sub ochi si modest pe restul fetei. Pe pometi un blush piersica.
Ochi: aplica un fard maro pe pleoape. In pliul pleoapei, un fard ciocolatiu de la un colt la altul, iar pe arcada lumineaza ochiul cu o nuanta naturala. Pentru eyeliner alege un maro inchis spre negru chiar. Traseaza o linie la baza genelor pe pleoapa superioara de la un colt la altul al ochilor,
insistand pe gene. Repeta pentru pleoapa de jos. Piaptana sprancenele cu un pic de ceara de sprancene. Creioneaza-le cu un creion in culoarea parului. Rimeleaza-te de doua ori si daca vrei un look cu adevarat glam , aplica gene false.
Buzele: Periaza-le ca sa le exfoliezi cu o periuta moale. Aplica o crema grasa sau o vaselina si lasa 30 minute. Alege un ruj si un creion contur roz delicat sau piersica. Aplica un strat, tamponeaza cu un servetel si aplica al doilea strat. Termina cu 2 straturi de gloss.

Makeup, cosmetics, machiaj seara, machiaj carmen electra

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire