miercuri, 17 septembrie 2008

Cum iti faci manichiura- sfaturi de baza


Manichiura profesionala, ca proaspat iesita din salon, fara sa platesti o gramada de bani? Da se poate. Ascultand sfaturile unui profesionist care ne va da niste tip-uri despre cum sa ne facem singure manichiura acasa.
Deci, incepi prin a le pili inainte de a le tine in apa, pentru ca in apa o sa se inmoaie si o sa absoarba apa, asa ca n-o sa le mai poti pili in mod corect si creste si posibilitatea de a se rupe in timpu procesului.
Deci le-ai dat forma dorita cu pila.
Urmeaza sa le "inmoi" in apa ca sa scapi de cuticule. Apa sa fie calduta, tii unghiile cam 3-5 minute, apai cureti cuticulele, fara sa fii agresiva. Dacfa ai inmuiat degetele cum trebuie o sa fie foarte usor de inlaturat cuticulele. Si nu insista, cu cat le tai mai "din carne" cu atat o sa cresca mai inestetic.
Urmeaza sa dam unghiile cu oja. De fiecare data inainte de a le oja, da-le cu putin dizolvant de unghii, in felul asta le deshidratezi un pic ca oja sa adere bine la unghii. Aplici un strat de lac, acest prim strat va proteja unghiile si nu le va lasa sa se pateze, iar al doilea strat va sigila culoarea.
Asta e tot. Enjoy!

manichiura, unghii, oja

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire