sâmbătă, 27 septembrie 2008

Despre unghiile false


Te-ai saturat de unghii deterioarate, care se rup, si se umplu de crapaturi? E cazul sa te reprofilezi pe unghiile false!
Unghii artificiale (unghii false) sunt o bună opţiune dacă vă roadeti unghiile sau aveţi probleme cu creştere lor.
Unele femei încearca unghiile false doar pentru a scapa de proastele obiceiuri cu rosul unghiilor sau pentru a avea o manichiura care se pastreaza cu efort mai putin si face fata la treburile casnice.
Aplicate şi eliminate în mod corect, unghiile artificiale (unghiile false) nu vor cauza mari daune unghiilor tale dar nici nu le vor face mai sanatoase.
Folosirea unghiilor artificiale este la fel ca si vopsirea parului - o dată începuta, poate fi un angajament pe viaţă. Când va veti opri, unghiile dvs. va arata la fel ca înainte,ca si parul care va reveni la culoarea naturala.
Unghii false nu sunt ca o manichiură obisnuita pe care o faci ocazional. Trebuie să le intretii la fiecare cateva saptamani pentru a preveni desprinderea lor de pe unghie.Aceasta se întâmplă atunci când lipiciul unghiilor artificiale slăbeşte şi exista posibilitatea ca ele sa se desprinda de pe unghiile naturale. Inca un motiv sa vizitati manichiurista regulat: dacă vre-o picatura de apa ramane captiva sub unghiile voastre false, unghiile reale pot dezvolta o infecţie fungică şi se inverzesc.
De asemenea, v-a trebui să vizitati regulat manichiuristă ca sa va completeze unghiile artificiale pe masura ce cresc odata cu ale vostre.
Dacă doriţi să le scoateti, cel mai sigur si simplu mod este sa mergeti la un salon, sa vi le inmoaie şi apoi vor fi uşor de îndepărtat de o manichiuristă.





Citeste tot articolul [......]

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire