luni, 11 ianuarie 2010

Machiaj in doar cinci minute, simplu nu?

PASUL 1 - Fond de ten
Dacă folositi fond de ten ( si ar trebui), atunci trebuie sa stiti ca se aplică în mod uniform pe fata cu un burete cosmetic. O cantitate minima e ok pentru un machiaj de zi, în timp ce pentru un machiaj de seara se poate aplica un pic mai mult.
PASUL 2 - Corectorul
Dacă aveţi orice probleme cu tenul cum ar fi cearcane sub ochi, pete, pete roşii,
sau capilare sparte, corectorul va face totul bine. Cel mai simplu este dacă se aplică cu o perie fina in zona pe care doriţi să o ascundeti şi apoi tapotati cu vârful degetelor.
PASUL 3 - Pudra
Pudra pulbere este mai indicata in cazul in care ati folosit deja fondul de ten in machiajul vostru pentru ca da un finish mai soft.
Aplicaţi uşor cu o pensula mare pentru un finisaj usor si mat.
PASUL 4 - Machiajul Ochilor
Pentru un machiaj al ochilor rapid şi uşor, aplica pe toata pleaoapa un fard intr-un un ton neutru. Nu uitaţi sprâncenele dumneavoastră. Aplicaţi un contur cu un eyeliner, apoi rimel.
PASUL 5 - Machiajul Buzelor
Rujul, ar trebui să fie in acelasi ton de culoare cu restul machiajului feţei. Se contureaza buzele, aplica un strugurel acum iarna,apoi rujul ales.
Gloss-ul este opţional.
Etapa 6 - Fard de obraz
Pentru a determina intensitatea blush-ului tău, raporteaza-te la culoarea pielii.
In timpul zilei ar trebui să alegi un ton mai luminos. Noaptea se poate folosi un blush mai intens cu mai multa culoare.
Pasul 7 - Finisaj
După terminarea ultimul pas,sprey-aza cu apa termala fata sau trece un cub de gheata. Iti va inchide porii si machiajul va rezista mai bine.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire