joi, 14 ianuarie 2010

Cum rimelam genele ca sa nu se lipeasca




Genele nu sunt doar fire de păr pe care inconjoara pleoapelor noastre. Acestea sunt daruri pe care Mama Natura ni le-a dat pentru a ne proteja şi scuti ochii noştri de praf şi alte organisme străine. Şi pentru că noi comunicam foarte mult cu ochii, genele noastre ne ajuta sa dam culoare şi sens special cuvintelor cu felul în care tremura de frică sau de placere.

Nu, nu trebuie să te fi născut cu gene lungi şi groase pentru a putea fi seducătooare. La urma urmei, de ce exista machiajul? Tot ce trebuie este atingerea de baghetă magică a rimelului.

Mascara este magica pentru genele noastre atât timp cât aceasta este aplicată corect, în aşa fel incat sa nu existe aglomerari şi fiecare fir sa fie separat de celelalte.

Pentru a evita ca genele sa se lipeasca, se aplică rimel la baza genelor cu peria rimelului si apoi se agita un pic pensula. Ulterior, cu atenţie periem până la marginile genelor. Sau, dacă nu doriţi să utilizaţi o perie de gene, trebuie doar să ştergeţi rimelul în exces de la aplicator cu o bucată de ţesatura înainte de a aplica.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire