sâmbătă, 27 septembrie 2008

Tipuri de unghii false- unghii sculptate

Cu toate ca unghiile artificiale "unghiile false" variază, nu există "cel mai bun" tip. Va recomand sa discutati cu manichiurista pentru a afla ce tip de unghii preferă ea sau sa gasiti pe cineva care este expert în aplicarea tipului de unghie pe care o doriţi.
Haideti sa trecem in revista cele mai folosite tipuri de unghii false.
Sculptured Nails - Unghiile sculptate
În cadrul acestui proces,un produs acrilic, gel sau fibra de sticla este aplicat peste unghiile naturale, şi apoi materialul este sculptat sau intins.
Unghiile sculptate sunt atât atractive cat si durabile, şi sunt făcute din materiale sintetice sculptate pe propriile dvs. unghii folosind o combinaţie de pudra acrilica de unghii şi lichid.
Agentii de igienizare si materiile prime au un rol important in procesul de sculptura a unghiilor, iar procedura trebuie respectata pentru fiecare unghie in parte.

Procedura:
O piesa metalica în formă de U este aplicata in jurul patului unghial.
Se aplica varful viitoarei unghii şi apoi unghiile sunt sculptate cu o substanţă lichidă si o pulbere care in momentul aplicarii se intaresc.
Pentru varful unghiei se aplica intai o folie subţire de plastic pe unghie, care apoi este acoperita cu substante sintetice.
Pe masura ce unghiile naturale cresc, zona expusa de la baza va nevoie de completare la fiecare două săptămâni.
Unghiile sculptate pot fi purta cu sau fără lac de unghii şi, dacă sunt păstrate la un nivel rezonabil de lungime,vor arata la fel de naturale ca propriile unghii.
Ca sa intelegeti mai bine atasez un filmulet care explica procedeul de aplicare a unghiilor false sculptate pas cu pas.

foto de Bashed - Back and catching up
Citeste tot [......]

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire