miercuri, 1 octombrie 2008

Machiaj de seara pentru party - tips

O petrecere e cateodata extrem de bine-venita, mai ales dupa o saptamana de munca. Asa ca este party time ! Hideti sa ne acoperim de strlucire, sa dam frau glam-ului dupa care am tanjit.
Deci iata câteva sfaturi pe care sa le utilizati data viitoare când va veţi machia pentru... petrecere:
1.Un fondul de ten light vă ajută să acoperiti defectele si sa scoateti în evidenţa buzele şi ochii şi, de asemenea, vă tine look-ul proaspat toata noaptea cat va zbantuiti.
2.Pentru o bază bună, spălaţi-vă faţa cu apă caldă şi masati-va tenul o crema colorant-hidratanta oil-free amestecata cu produse iluminante, cum ar fi pudra iluminatoare sau sidefata. Ca sa se fixeze aplicati o pudra usoara.
3.Produsele de tipul skin illuminators ( care dau luminozitate pielii) sunt excelente in a masca usoarele imperfectiuni ale tenului, precum si cearcanele si iti confera o stralucire radianta.
4.Machiajul Smokey eyes este perfect pentru o iesire intr-un night-club si şi te face să arăţi sexy şi senzual in acelaşi timp.
5.Daca te freci cu gheata pe piele de la 5 până la 10 de minute înainte de aplicarea machiajului, machiajul va rezista mult mai mult.
6. Creioanele aurii, argintii sau bronz confera instant o tenta festiva machiajului tau.
7.Rujurile maro-perlat, roz stins si beige arata elegant si subtil in acelasi timp.
Sper ca aceste sfaturi or sa-ti faca petrecerea mai frumoasa.




Citeste tot [......]

Etichete:

0 comentarii:

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire