vineri, 21 noiembrie 2008

Masajul si beneficiile lui

Sa mergi la masaj este o experienta extraordinara si te face sa te simti ca-n rai. Dar inafara de aceasta senzatie, masajul are si o serie de beneficii. Prin masaj corpul tau se relaxeaza si tensiunea acumulta in muschi scade. Un masaj potrivit poate sa ajute la drenarea limfei si la eliminarea toxinelor, acest fapt ajutandu-ti de fapt sistemul imunitar. Tot masajul stimuleaza secretia de endorfine - hormonul fericirii. Stiai toate astea? Acum ca le-ai aflat sper ca te-am convins sa apelezi la un masaj macar o data pe saptamana. Nu-i foarte greu si poate sa ti-l faca chiar iubitul tau, cine stie, poate o sa-i placa si lui.
Se incepe asa: primul pas consta in creearea unei admosfere relaxante si implica sa ai la indemana uleiurile necesare. Stinge luminile, aprinde niste lumanari si pune muzica in surdina. Aprinde o lampa de aromoterapie cu aroma care iti place si foloseste un ulei de masaj sau o lotiune de masaj care sa-ti ajute mainile sa alunece. Poti sa adaugi in uleiul de masaj un ulei esential aromat cu diferite efecte, de revigorare, de relaxare sau ce preferati voi doi.

Pune-ti ulei in palme si freca-le ca sa se incalzeasca, asigura-te ca partenerul tau sta confortabil si apoi aseaza-ti mainile la baza gatului acestuia si coboara cu o miscare lina de-a lungul spatelui acestuia, de-o parte si de alta a coloanei. Intoarce-te spre gat si maseaza umerii si omoplatii, continua cu celelate zone ale corpului, incheiand prin masarea tamplelor cu miscari circulare cu o picatura de ulei de aromoterapie.
Sper ca v-a placut.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire