sâmbătă, 25 octombrie 2008

Cum sa scapi de cearcane

Aproape toata lumea are cearcane zilele astea. Nu sunt nici frumoase, nici sanatoase, asa ca eu propun sa le eliminam din viata si fata noastra. Atat cearcanele cat si pungile de sub ochi. Hai sa numai avem fata umflata sau cearcane sub ochi.
Cum facem asta? Cu cateva remedii.

1.Pliculete de ceai. Dupa ce-ti bei ceaiul de musetel nu arunci pliculetele. Le pui in frigider si apoi le aplici pe ochi. De cate ori este nevoie. Pentru 10-15 minute.

2.Castravete feliat. Aceeasi schema pe care am descris-o la ceai merge si cu felii de castravete reci.
3.Crema pentru zona ochilor. Este extrem de utila, mai ales daca o tii in frigider. Foloseste-o in fiecare seara.
4.Mult somn. Trebuie sa dormi ca sa fii odihnita si sa scapi tenul de oboseala de peste zi.



5.Mai putina sare in mancare. Sarea retine apa, asa ca si fata si degetele si picioarele (extremitatile in general), iti vor fi umflate. Renunta la o parte din sare, stii ce zice la tv: evitati excesul de sare, zahar si grasimi.
6.Multa, multa apa; de baut. Daca te hidratezi si pielea ta beneficiaza sa stii. Te vei simti mai bine, tenul va avea un aspect mai placut, mai frumos, n-o sa mai ai edeme si o sa fi proaspata ca o floare.
7.Crema sau gel pt hemoroizi. Nu rade, merge de minune pt cearcane si pungi sub ochi pentru ca de obicei are componenti ca gelul de aloe si in plus substanta activa face vasoconstrictie, adica ajuta circulatia si face vasele de sange mai mici. Foloseste cu incredere.
8.Masca de ochi cu gel. Poti sa o aplici rece pentru cearcane si pungi sub ochi sau calda daca te dor sinusurile.

Citeste tot [......]

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire