luni, 6 octombrie 2008

Top 10 tunsori la moda in toamna asta - catalog tunsori

Partea I, locurile 1-5.
1. Breton bestial
Un breton mai plin poate sa-ti defineasca fata instant si sa-ti confere un look mai sofisticat.
E valabil pentru parul drept, des, cu firul gros sau normal. De intretinut nu-i mare lucru, numai bretonul propriu-zis trebuie tuns odata la 3-4 saptamani. Aceasta tunsoare se potriveste fetelor cu fata ovala sau in forma de inima. Sfaturi de la hairstylist: aplica ser pentru stralucire si pentru un aspect de sticla si indreapta cu placa varfurile.

2. Filat in mii de straturi
Straturile care incadreaza fata sunt mai soft si mai complexe decat in sezonul trecut. Este o tunsoare excelenta pentru un par greu, care atarna si nu are nici o forma. Tunsoarea ii mai da textura si volum. Pentru un look usor neglijent foloseste ceara de par de la radacina spre varfuri.

3. Tunsoarea bob - ciuperca
E ca si cum ai avea o ciupercuta in cap, unde bretonul este palaria ciupercutei. Foarte haioasa si se potriveste parului cu greutate medie sau mica adica cu firul subtire sau mediu, pentru ca are tendinta sa se aseze in forma in care este tuns in mod natural. Este o tunsoare bob in straturi care se aseaza extraordinar. Tunsoare se potriveste fetelor inalte si trebuie accesorizata cu accesorii feminine. Usuca-l cu feonul de jos in sus si aplica o ceara de par ca sa imblanzesti varfirile rebele.
4.Tunsoare asimetric - scurt
Trebuie respectata directia de crestere a parului, se tunde parul intr-o parte foarte scurt, in cealalta pate lungimea lui trebuie sa ajunga la nivelul buzelor. Nu trebuie sa fie foarte stratificat. Pentru aranjare se recomnada o crema de par.


5.Bucle rebele
Trebuie sa ai multe , multe straturi, sa fie lungi, sa fie subliniata directia naturala a buclelor, sa faci in asa fel incat sa imblanzesti buclele si ele sa te asculte si sa pice perfect. O crema de par pentru definirea buclelor ajuta sigur.
In episodul urmator alte tunsori bob, tunsori poze.


Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire