duminică, 5 octombrie 2008

Top 10 articole la moda in toamna asta

M-am gandit ca ar fi util un articol cu ultimele tricouri, posete, balerini, blugi, etc, la moda in toamna asta pentru cei ce incep scoala.
Tricouri imprimate
Pe primul loc erau tricourile imprimate prin care iti exprimi atitudinea, sunt un reactie directa la ce inseamna lumea pentru tine. Uite niste sugestii: imprimeuri cu artisti ( ne referim aici la formatia preferata), cu cranii sau tatuaje. As mai adauga si tricourile cu mesaje, cele personalizate si lista poate continua dupa imaginatia fiecaruia, important este sa-ti defineasca personalitatea.

Genti si posete de panza
O geanta de panza este atat eco-friendly cat si utila si comoda, ca sa nu mai zicem de expresivitate. Ah, mai e si foarte la moda. Dar nu orice geanta ci una deosebita care sa va scoata in evidenta. Plus ca se potriveste la aproape orice tinuta.

Blugi albastru inchis (bleumarin)
S
e poarta iar blugii de culoare inchisa, bleumarin inchis-inchis, croiala poate sa ramana pana sau poti sa-i iei bufanti sau evazati. Depinde cum iti sta bine. Daca-i asortezi cu un tricou misto sau un top sexy, esti cea mai belea.

Tenisi sau balerini pictati
Sunt la mare moda, o sa pun doua poza caci cuvintele sunt de prisos.

Continuam data viitoare cu topuri si rochii, ok?




Citeste tot [......]

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire