vineri, 17 octombrie 2008

Concurs "Vrei sa fii imaginea No 7 In Romania?"













M-am gandit sa povestesc despre No 7 si Boots.
Ce este ok la No 7 este ca produsele No 7 au fost gandite in primul rand sa aiba grija de pielea ta si in felul asta te machiezi si ai si grija de ten. Adica 2 in 1. Mi se pare ideal.
Din toate produsele Boots No 7 sunt cel mai entuziasmata de fondul de ten No 7 Intelligent Colour Foundation pentru ca se adapteaza nuantei pielii, catifeleaza si acopera imperfectiunile, in felul asta ai un aspect natural, nu de masca, chestie care se obtine greu.

Sa-ti mai zic ca No 7 este brandul britanic numarul 1 in ingrijirea pielii si ca una din zece femei din UK utilizeaza un fond de ten No 7 ? Nu-ti mai zic, poti sa te convingi si singura.
In Romania, produsele Boots se gasesc in farmaciile sensiblu si au reducere de 20 % la gama No 7 in perioada 1 Septembrie - 31 Octombrie 2008.
Perioada 1 Septembrie - 31 Octombrie 2008, pentru ca asta este perioada in care toata lumea care si-a adunat bonuri in valoare de un milion de la sensiblu cumparand prosude No 7 poate sa devina imaginea No 7 in Romania. Asta mi se pare misto, ca toata lumea are sansa sa devina cineva, fara constrangeri sau conditii. Nu trebuie sa ai parul roscat si nasul carn, nu trebuie sa ai ochii verzi si buze siliconate, trebuie doar sa ai bonuletele ( la care ai reducere 20 %, nu uita), o poza, sa completezi talonul din revista Cosmopolitan sau de pe site-ul www.sensiblu.com si sa trimiti toate astea pe adresa redactiei Cosmopolitan - Str. Buzesti nr. 85, etaj 4-8, sector 1, Bucuresti.
Daca ajungi in finala poti sa castigi asa:
1. un week-end la Londra si bani pentru cumparaturi (moama ce misto)
2. participarea la o finala speciala alaturi de Cosmo (te vede toata lumea, inafara de faptul ca apari in revista)
3. sedinta de make-up cu un make-up artist profesionist (cine nu si-ar dori asta?)
4. cadouri Nº7 timp de un an (te-ai scos!).

Se mai dau si niste premii saptamanale in produse No 7 care nu-s deloc de lepadat, dar despre asta in episodul urmator.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire