sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Colectia Yves Saint Laurent - The Bow

Ca un simbol al feminitatii si a dragostei pe care Yves Saint Laurent a avut-o pentru femei, funda (the bow) - fie ea sfioasa sau sexy, o bucla de catifea sau un nod de saten- si-a tesut drumul printre colectiile creatorului.
Pentru vacanta de iarna 2008-2009, Colectia The Bow reinterpreteaza simbolul fundei si reprezinta un tribut adus creatorului si designerului Yves Saint Laurent.
Look-ul realizat de catre Val Garland, ascunde sub un breton gros ochii stralucitori si neastamparati ai lui Coco Rocha, iar buzele ei surazatoare sunt definite cu un ruj intens pruna.
Colectia de cosmetice The Bow, festiva si colorata, dezvaluie 4 accesorii in editie limitata, must-have-uri ale acestui sezon: Palette Duo Pour Les Levres, Palette de Maquillage Mutli-usage, Fard a Paupieres 4 Couleurs si Touche d’Or pen-brush, alaturi de un gloss nou- Golden Gloss, si fardurile - Fard a Levres Rouge Pur si La Laque shades.
Doua rujuri sunt compactate intr-un fluture de aur mat impodobit cu o funda stralucitoare, acesta constituindu-se in must-have-ul absolut al colectiei.
Avand o oglinda incorporata precum si un aplicator, Palette Duo Pour Les Levres, este perfect pentru retusuri, oriunde si oricand, pentru niste buze perfecte atat ziua cat si noaptea. De asemenea se poate transforma intr-un accesoriu foarte sic pentru poseta sau curea.

Un articol la fel de dorit este poseta de catifea cu o funda de satin care contine o paleta esentiala pentru machiajul zilnic cu cinci nuante de farduri multi-use.
Touche D'or este un produs care se aplica pe pometi, buze, umeri si decoletu pentru luminozitate si stralucire, iar Golden Gloss se mandreste cu cu o superba noua nuanta no 16 - Golden Burgundy, rosul stralucitor si senzual al vinului.

Toate produsele de machiaj din colectia de vacanta sunt in edtie limitata, asa ca daca va doriti sa va bucurati de ele, va sfatuiesc sa va grabiti.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire