duminică, 2 noiembrie 2008

Skin care - sau cum sa ai grija de tenul tau


Produsele din categoria skin care sunt un lucru necesar daca dorim sa ne bucuram de o piele frumoasa si fara riduri multa vreme. Ele trebuiesc folosite zilnic si stiu sa faca o gramada de lucruri, de exemplu iti protejeaza pielea de razele UV si o ajuta sa ramana hidratata toata ziua.
Sa trecem in revista cateva sfaturi pe care puteti sa le includeti in ritualul vostru zilnic de ingrijire a pielii.


Dimineata
Foloseste un demachiant sau un sapun neutru. Aplica demachiantul cu miscari circulare, apoi clateste sau sterge cu un disc demachiant. Tamponeaza cu un prosop uscat. Dupa, aplica o crema hidratanta cu un factor de protectie solara de cel putin 15. Acesta se aplica cu miscari ascendente pe gat si frunte si miscari dinspre median spre lateral pe pometi. in jurul ochilor si intre sprancene. Nu apasa prea tare si niciodata nu aplica cu miscari de sus in jos. Incecam sa invingem gravitatea aici, nu? Continua cu un fond de ten cu SPF si aplica in continuare machiajul tau de zi.Inainte de culcare
Foloseste din nou demachiantul, apoi aplica o crema hidratanta, daca este nevoie si cu proprietati antirid (noaptea ne protejam impotriva trecerii timpului. Peste poti sa aplici o solutie cu colagen care ajuta la umplerea ridurilor adanci.
Peeling sau curatarea mai profunda a pielii
Se face o data sau de doua oro pe saptamana si are ca scop indepartarea celulelor moarte ale pielii. Foloseste un produs de gomaj din comert sau preparat acasa pentru a incuraja pielea sa se regenereze. Dupa gomaj aplica o crema nutritiva.

Protejeaza-ti pielea de soare
Asta este valabila mai mult pentru anotimpul cald dar e bine sa-ti protejezi tenul pe tot parcursul anului. Foloseste creme cu factor de protectie solara intotdeauna cand iesi din casa. Aplica-le cu 20 de minute inainte de a iesi din casa. Un SPF de 15 e suficient ca sa fii protejata de arsuri. Poti sa folosesti lotiunile autobronzante, te vor ajuta sa-ti pastrezi bronzul tot timpul anului.
foto de LEE'S Image.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire