vineri, 21 noiembrie 2008

Cum sa alegi rujul perfect

N-ai timp sa te machiezi niciodata? Nu-ti face probleme. Exista solutii. De exemplu daca te dai cu un simplu ruj, dar perfect ales, efectul poate fi acelasi ca al unui machiaj complex. Problema este cum alegem rujul perfect?
Este greu si vei da cateva rateuri pana vei gasi nuanta potrivita, dar pana la urma vei reusi. Ideal este sa ai cateva nuante preferate cu care sa jonglezi in functie de dispozitie. Un ruj rosu aprins se va potrivi cu o tinuta sofisticata, pe cand un bej sau un roz deschis sunt pentru o atitudine fresh si relaxata.
Hai sa vedem cum facem sa gasim aceste nuante.
Daca ai pilea alba culorile potrivite pentru tine vor fi:
roz, bej sau piersica, respectiv cireasa, fuchsia sau zmeura pentru tonuri mai tari care sa-ti schimbe starea de spirit.
Pentru cele cu ten mediu : rujuri neutre cu nuante de piersica sau roz-trandafirii. Pentru un look mai indraznet alege un rosu aprins.
Iar pentru pielea mai inchisa sunt recomandate nuante calde de roz sau bejuri neutre - caramel sau bronz, pentru un look fresh. O picatura de maro poate sa lumineze tenul masliniu, asa ca alegeti un rosu caramiziu.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire